2011. máj 27.

Erzsébet mennyi pénzzel támogassa a FIDESZ-t?

írta: Mach Péter
Erzsébet mennyi pénzzel támogassa a FIDESZ-t?

A választási programunkban azt írtuk olyan Pesterzsébetet szeretnénk teremteni, ahol a polgármesteri hivatal a pártoknak bérbe adott irodahelyiségek után piaci árat kér, hisz ez a bevétel a kerület lakosait illeti.

A 2011. április 21-i testületi ülésen kérdést tettem fel ez ügyben Szabados Ákos polgármester úrnak, melyre 15 napon belül írásban kértem pontos választ.

A kérdésem két részből állt.
1)      A FIDESZ –Magyar Polgári Szövetség 2010. évi módosított beszámolója szerint 2010-ben a párt összesen 684.000 Ft támogatásban részesült Pesterzsébet Polgármesteri Hivatalától. Milyen pénzbeli vagy egyéb támogatást (a piaci ártól eltérő ingatlan bérbeadás vagy más egyéb szolgáltatás) nyújtott Pesterzsébet Önkormányzata a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetségnek?
2)      Mely pártoknak és egyéb politikai szervezeteknek ad bérbe Pesterzsébet Polg. Hivatala (vagy az Integrit XX.) ingatlant kedvezményes áron, és azt milyen jogszabályra (kerületi rendeletre) hivatkozva teszi.
A polgármester úr válaszában azt mondta, hogy szerinte is a kedvezményes iroda bérlet az amit a FIDESZ beszámolójában említ, de írásban pontos és kimerítő választ ad.
Csatoltam az osztályvezető asszony által adott "pontos" és kimerítő választ.
 
Kérek mindenkit, akinek sikerül ebből kibogozni a kérdéseimre adott választ, az magyarázza meg nekem is, az átgondolt és átfogalmazott kérdéseimet pedig a júniusi testületi ülésen újra felteszem.
 
Mach Péter
Pesterzsébet Önkormányzati képviselője
 

Szólj hozzá

fidesz önkormányzat pesterzsébet lehet más a politika xx. kerület mach péter szabados ákos