2012. már 19.

Mi lesz a Mediterrán lakópark útjaival?

írta: Mach Péter
Mi lesz a Mediterrán lakópark útjaival?

 

A siker útja mindig építés alatt áll.
 
Vajon a Mediterrán-lakóparkban mikor történik a kátyúzásokon kívül bármi is útjainkkal?
 
A helyzet sajnos az elmúlt másfél évben sem változott, a Mediterrán lakópark útjai még mindig - az immár felszámolás alatt álló - ECO-LINE Ingatlan Beruházó és Forgalmazó Kft. tulajdonában vannak. Az utak karbantartása megoldatlan, néhány helyen a lakók, máshol az Önkormányzat kátyúzott az elmúlt években is. A rosszul tervezett uszodába érkező vendégek elfoglalják a parkolóhelyeket a Közműhelytelep utcában a lakók elől, a körforgalom a lakópark szégyenfoltja és csak a jó ég tudja mekkora forgalom fog rázuhanni a környező utcákra a stadion átadása után.
 
Miután az Önkormányzat anno tett egy felelőtlen ígéretet, hogy 1 Ft-os áron hajlandó megvásárolni a tulajdonostól az utakat a biztonságos üzemeltetéshez most utána kérdeztem hol áll az ügy. A kérdésem apropóját az adta, hogy a beruházó felszámolás alá került és például a teremgarázsokat árverezi is a felszámoló, remény hal meg utoljára hátha átadja végre az útjainkat másnak ha már kezelni képtelen.
 
A válasz sajnos sok érdemi információt nem tartalmaz, de Szabados Ákos polgármester legalább nem vonta vissza ígéretét és egy sikeres tárgyalás sorozat lezárásaként akár gondos kezekbe is kerülhetnek útjaink.

 

 

Szólj hozzá

mediterrán lakópark xx. kerület mach péter