2013. sze 29.

Update halálbüntetés Norbival, avagy miért fontosak a biztonságos futópályák

írta: Mach Péter
Update halálbüntetés Norbival, avagy miért fontosak a biztonságos futópályák

Egy csütörtökre virradó éjjel történt brutális gyilkosság foglalkoztatja a pesterzsébeti és a soroksári polgárokat. Többen a halálbüntetés visszaállítását követelik, mások inkább  mások inkább azt szeretnék, hogy soha többé ne ismétlődhessen hasonló eset a Duna-parton.

A kedélyeket ma este Schobert „Update" Norbi szította fel ismét, aki közzétette annak a 36 éves hölgynek a fotóját, aki rendőrségi források szerint bűncselekmény áldozata volt a soroksári Duna-parton. Nem hivatalos források szerint (melyet, az azt most nyilvánosságra hozó Norbi Update Facebook oldal is megerősít) a kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát megerőszakolták és megfojtották. A közzétett fotóhoz csatolt írásában Update Norbi aljas, etnikai támadásként írja le a történteket és a halálbüntetés visszaállítását követeli.
Bár az ország diatetikus celebje eddig is gyakran élt komoly vitákat gerjesztő kampányelemekkel, az etnikai konfliktusok gerjesztése újdonságnak számít az étrend-kiegészítők világában. Mindamellett, hogy a halálbüntetés és egészséges életmód árukapcsolást abszurdnak tartom, és táplálék-kiegészítők ilyesfajta reklámját mélységesen elítélem, a poszt valós problémára hívja fel a figyelmet.

futó.jpg

A poszt további része már az új url címen olvasható: machpeter.blog.hu

Szólj hozzá

petíció futópálya tömegsport Duna-part Update Norbi