2014. már 28.

Megijedt a választóktól a miniszterelnök?

írta: Mach Péter
Megijedt a választóktól a miniszterelnök?

Lezárták a Kosuti autóval megközelíthető oldalát. (A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tilos lesz megállni március 26-án (szerdán) 6 órától délután 2 óráig a Kossuth Lajos utca páros számozású oldalán a 46. szám és az Ady Endre utca között.) Kirendelt közmunkások szépítgették a sétálót, kitakarították a parkolókat, majd légmentesen választópolgártalanították azt.

kosuti autópálya.jpg

A városvezetés vajon már a négysávos építésének tervein dolgozik, vagy megmarad a Kosuti?

Rendőrök, hatalmas felhajtás. Sokan bankrablásra gyanakodtak, majdnem eltalálták. A pénzünkért jöttek, de nem fegyverrel. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke jött el nagyot ígérni a pesterzsébeti kampány hajrájában.

A rövid látogatás elején gyalog közelítette meg a pesterzsébeti FIDESZ-irodát, ekkor még nem voltak járókelők az utcán, így számos kép is készülhetett. Majd egy rövid egyeztetés és akkor jött a probléma: valaki visszaadta a Kosutit a polgároknak, akik mentek is ügyes-bajos dolgaikat intézni, sétálni vagy a gyerekkel a közeli vonatos játszótérre. No, de a bátorság tekintetében kihívásokkal küzdő miniszterelnök állítólag nem csak a kihívóktól, de a választópolgároktól is fél. Így történhetett, hogy szemtanúk szerint a konvoj beállt a sétálóba az iroda elé, sietve beszállt a miniszterelnök és utána keresztül hajtott azon, meglepődés, néhány ingerült kiáltás és a nyuszi ül a fűben dal éneklése, ennyi maradt meg a látogatásból az itt élőknek. No, meg persze a zárt körben elhangzott ígéretek.

A folytatás itt olvasható.

Szólj hozzá